Kom je een keer langs op ons nieuwe kantoor?

Kom je een keer langs op ons nieuwe kantoor?


Tijd voor een nieuwe stap. Een eigen plek waar ik werk, klanten ontvang (met lekkere koffie) en andere ondernemers ontmoet. Vanaf nu vind je Jellien in My Office aan de Wethouder Beversstraat 185 in Enschede.

 

 

Mooi plekje hè? En het leuke: ik werk er niet alleen. Als je een keer langskomt zou het goed kunnen dat je een nieuw gezicht ziet. Roos komt het komende half jaar stage lopen en stelt zich graag aan je voor:

“Hoi! Mijn naam is Roos. Ik ben 20 jaar en kom uit Harbrinkhoek. Als klein meisje had ik al graag een camera in mijn handen. Na het afronden van de middelbare school heb ik mij meteen aangemeld voor de opleiding fotografie die ik inmiddels al 4 jaar met veel plezier volg. In het derde jaar ben ik voor mijn eerste stage naar Den Haag verhuisd, waar ik stage liep bij Gerrit Vermeulen. Nu ben ik wat dichter bij huis. Sinds september loop ik stage bij Jellien in Enschede, ik hoop bij haar te ontdekken wat mijn eigen stijl is en een begin te maken aan mijn eigen bedrijf in de fotografie.”

 

Kom je een keer koffiedrinken? Vinden we leuk. Vraag wel even na of we er zijn, want we mogen de komende tijd weer veel op pad voor toffe fotoshoots en communicatieprojecten. Welkom!